Bratari Tyvek

Limitless Printing

Bratari Tyvek


Bratari tyvek (bratari hartie) sunt o solutie excelenta si rentabila pentru utilizare pe termen scurt, concepute pentru a rezista la incheietura mainii de la cateva ore pana la cateva zile. Aceste bratari sunt produse utilizand material din fibra de polietilena de inalta densitate de la DuPont (hartie cerata).
Dispunand de o inchidere adeziva si taieturi speciale ,,evidente de manipulare” care determina maruntirea bratarilor la orice incercare de a deschide / scoate bratara de la incheietura mainii.
Este considerata cea mai populara bratara pentru intrare, pentru identificarea participantilor.
Oferim o varietate larga de bratari de identificare Tyvek, cum ar fi modelele standard, personalizate, imprimate cu coduri de bare sau cu cip RFID.

Recomandam utilizarea acestor bratari tyvek la evenimente care dureaza 1-3 zile, sunt o solutie excelenta pentru stranduri, la petreceri, spectacole, sarbatori, festivaluri, evenimente, parcuri de distractii, centre SPA, pentru hoteluri, in cluburi, in aquaspa si in alte locuri unde identificarea participantilor este esentiala.

Bratari 3/4″
(19mm)

Bratari nepersonalizata Tyvek

Bratari 1″
(25mm)

Bratari nepersonalizata Tyvek

Personalizate cu negru 3/4″(19mm)

Bratari Tyvek personalizate print negru 19mm

Personalizate cu negru 1″ (25mm)

Bratari Tyvek personalizate print negru 25mm

Personalizate Full color 3/4”(19mm)

Bratari Tyvek personalizate Full Color

Bratari RFID
Tyvek

Bratari RFID Tyvek

Bratari de identificare
pacienti

Bratari de identificare pacienti

Bratari
cu cod de bare

Bratari Tyvek cu cod de bare


Pentru comanda ne puteti contacta la numarul de telefon: 0771 389 828 sau pe adresa de e-mail [email protected] de asemenea ne gasiti si pe Facebook!