Home » EcoDura

EcoDura

Bratari plastic (EcoDura)

EcoDura

Aceste bratari plastic (EcoDura) sunt o solutie de bratara reciclabila ecologica din strat laminat din plastic care pastreaza atributele cheie populare ale vinylului. Puternic si durabil fara a compromite moliciunea si confortul. Un proces extins de selectie a materialelor si incercari de inalta calitate a condus nu numai la un produs ecologic, dar si la un brat durabil, cu o senzatie moale. Aceste bratari plastice sunt ideale pentru evenimente care dureaza mai multe zile. Sunt impermeabile, au un mecanism de inchidere rapida asigura bratara in jurul incheieturii mainii si se rupe odata deschisa, asigurand ca bratara nu poate fi fixata din nou in jurul incheieturii mainii. Fara intreruperea mecanismului de inchidere, este aproape imposibil sa scoateti bratara de la incheietura mainii, cu exceptia cazului in care este taiata cu o foarfeca. Astfel, oaspetii nu pot transfera cu usurinta bratarile catre altcineva. Bratarile EcoDura sunt rezistente la rupere, rezistente la intindere, impermeabile si pot fi personalizate complet cu imprimare digitala de culoare pana la culoare completa, precum si tiparire de date variabile precum coduri de bare, coduri QR, numerotare de serie specifica clientului etc.
Disponibil în forma de L si Wide-Face

Recomandam utilizarea acestor bratari la evenimente care dureaza pana la 14 zile, sunt o solutie excelenta pentru aqua parcuri, festivaluri, stranduri si tabere si evenimente hoteliere care necesita o durabilitate sporita.

  • dimensiune bratara L-Shape (Forma L): 262 mm x 19.05 mm
  • dimensiune bratara Wide-Face: 250 mm x 25.4 mm
  • pot fi comandate in orice culoare PANTONE comanda minima 100 buc./culoare/grafica
  • imprimare prin policromie conform cerintelor clientului
  • au un mecanism de inchidere rapida
  • nu sunt transmisibile
  • rezistente la rupere sau intindere
  • rezistent la apa si nu se decoloreaza la contactul cu apa
  • nu pot fi desfacute fara deteriorarea lor
Bratara EcoDura (Plastic)

Modalitati de plata transfer bancar (ordin de plata).
Pentru comanda ne puteti contacta la numarul de telefon: 0771 389 828, WhatsApp sau pe adresa de e-mail [email protected] de asemenea ne gasiti si pe Facebook!


www.limitless24.ro