Home » Lanyards

Lanyards

Lanyard

Snurul personalizat este un articol promotional si de marketing foarte eficient si raspandit.

Este realizat din material polyester, care este un material foarte placut la atingere astfel nu cauzeaza neplaceri la purtare. Fiind purtat in jurul gatului este foarte vizibil, astfel siglele /numele companiei care se promoveaza sau sponzorii sunt in prim plan si pot atragre privirea celor din jur. Acest produs are o viata mai lunga fata de celelalte produse promotionale (pixuri, birchete etc), deoarece poate fi folosit ulterior ca breloc sau snur pentru cardul de acces la locul de munca. Calitatea snururilor fiind superioara, acestea rezista la purtare si la spalare, culoarea ramane la fel.

Personalizarea se realizeaza prin policromie, pot fi imprimate orice culoare sau tranzitii de culori, astfel vor avea un design unic.
Va rugam sa retineti: Culorile pe monitor sau telefon vor parea usor diferit de produsul finit, nu putem garanta o potrivire exacta a culorilor PMS datorita variatiilor materiale ale loturilor de coloranti. Culori bazate pe sistemul de culori PANTONE.

  • Material: Polyester satinat
  • Latime: 15-20-25 mm
  • Lungime: 90 cm sau alte lungimi la cerere
  • Personalizare: pe o parte sau pe ambele parti conform cerintelor clientului
  • Imprimare: Serigrafie, țesută, prin sublimare
  • Accesorii: Carabiniera metalica, carabiniera ovala, clips, clema, trident, separator antisufocare, inel chei etc.

*Comanda minima 100 buc/culoare/grafica.

Modalitati de plata transfer bancar (ordin de plata).
Pentru comanda ne puteti contacta la numarul de telefon: 0771 389 828, WhatsApp sau pe adresa de e-mail [email protected] de asemenea ne gasiti si pe Facebook!

www.limitless24.ro